Kontakt

Om du lurer på noe eller trenger mer informasjon om Kurs i SEO er du velkommen til å sende en melding.

Foretrekker du heller å sende brev er postadressen følgende:

Kurs i SEO
V/OMACO AS
Sørengkaia 106, C-506
0194 Oslo
Norge

For å ringe, er telefon nummeret:
Tel: +47 975 37 275

Du er hjertelig velkommen til å følge kurslederen Yvette Boye og hennes selskap OMACO AS som står bak online kursplattormen for mer informasjon om SEO, WordPress, Google ranking og annet spennende knask på Linkedin og YouTube her:

Åpningstider:

SEO Kurs Oslo Kontakt

Kurs i SEO er en online plattform som er åpen 24/7. Når du bestiller kurset får du tilgang til nettportalen med en gang. Brukerord og passord sendes deg via email.

Du kan når som helst på døgnet logge deg inn på din kurs på elæringsplattformen og i ro og mak ta ditt nettkurs når det passer deg.

Kontakt adresse til Kurs I SEO

Kurs i SEO er et online kurs på en e-læringsplattform. Nettplattformen er ikke et fysisk lokale som tar imot elever. Når du kjøper nettkurs via Kurs I SEO deltar du i digital læring. Du kan ta kurset hvor du enn er i verden og når det passer deg via Internett.

Digital adresse

Den digitale adressen er kontoradressen til nettsiden. På den digitale adressen foregår all elæring. Her kan du lese artikler om SEO og søkemotorer enten du sitter foran PC’en eller har Mac. Videre kan du i det digitale klasserommet se videoer, delta i quiz, og lære steg for steg om søkemotoroptimalisering. Til og med kursbeviset sendes deg digital etter endt kurs uansett hvor i verden du sitter og tar kurset.

Nettsideadressen er: https://www.kursiseo.no/

Kontakt support

Akkurat som onlinekurset er tilgjengelig 24/7, kan du når som helts på døgnet sende spørsmål under spørsmålsdelen som er en del av kurset når du er logget inn. Du vil innen 48 timer (hverdager) få hjelp og svar.

Er du ikke logget inn, kan du sende en email via meldingskjemaet øverst på denne siden. Meldingsskjemaet fungerer som en email, men beskytter nettsiden mot robotangrep. Videre kommunikasjon skjer via email og det er derfor du må fylle inn email adressen din.

Du finner også support i spørsmål og svar på hjem siden til Kurs i SEO som også er tilgjengelig hele døgnet.

Fysisk kontakt adresse

Kurs i SEO Sørenga Oslo

Nettportalen blir drevet av selskapet OMACO AS. OMACO AS kontorlokaler består av hjemmekontor på Sørenga, Oslo. Hjemmekontoret er ikke åpent for besøk om ikke det er avtalt på forhånd. Hovedformålet til nettstedet er digital læring. SEO Kurs på nettportalen er solgt som onlinekurs og tilbyr ikke fysiske kurs i fysiske lokaler.

Hjemmekontor adressen til Kurs I SEO nettplattformen og selskapet som er ansvarlig for nettsiden OMACO AS har følgende fysisk adresse: Kurs i SEO, V/OMACO AS, Sørengkaia 106, C-506, 0194 Oslo.

Ditt nettsted

Når du kjøper opplæring på Kurs i SEO får du tilgang til din egen student side. Du kan lage din egen profil, følge med hvor langt du har kommet og hvordan det går. Dette blir ditt nettsted og som du når som helst kan logge deg inn på og ta en modul når det passer deg.

For å få tilgang til ditt nettsted på læringsplattformen får du et eget passord og brukernavn.

Handlekurv